NOVI SAD - ADICE - ČETVOROSOBAN STAN 79 m2

Opis nekretnine -


Novi Sad,Adice. Prodaje se cetrosoban stan u sklopu moderne smart urbane vile koja nudi sve što je neophodno za maksimalnu udobnost i najviši standard života uz izuzetan mir i tišinu koje odlikuje ovu lokaciju. Luksuzan stambeni ambijent, opremljen prvoklasnim materijalima italijanske i španske keramike 1 klase, Paini italijanske sanitarije, Aling-Conel Expirience elektrogalanterija i velike staklene površine, naglašavaju eleganciju životnog prostora i ispunjavaju ga svetlošću i toplinom.
Kao zaštitni znak vile izdvaja se travnata zelena oaza u dvorištu sa dečijim igralištem i izidanim roštiljem. Vrtić i osnovna škola nalaze se samo na 500m od vile.

Smart home living koncept Vam obezbeđuje da pomoću wi-fi konekcije upravljate sa mobilnim telefonom uređajima, rasvetom I elektro roletnama sa bilo kog mesta. Takođe ceo objekat je pokriven video nadzorom i svaki stan ima wi-fi pristup video nadzoru. Misleći na Vašu sigurnost uz svaki stan dobijate wi-fi protiv požarni senzor i senzor za poplavu u kupatilu.
Visok nivo energetske efikasnosti i ujedno udobnosti življenja omoguća Vam sistem podnog grejanja na gas.

Uz stan dobijate 2 parking mesta, sa mogućnošću prilključka za punjenje električnog automobila na po 1 mestu. Na samo 5km od centra grada Smart Residence vila omogućiće Vam visok komfor življenja. Rok izgradnje 01.11.2022.godine.

Cena sa uracunatom agencijskom provizijom iznosi 147600EUR.

ID:1033963

(Immo centar nekretnine team d.o.o, Novi Sad, Reg. Pos. Broj 1383)

Pitajte nas u vezi sa ovom nekretninom


Image verification

Slične nekretnine