Kontakt

Immo centar nekretnine

karolinaPosle višegodišnjeg ispitivanja tržišta i rada u nekretninama dana 15.08.2009. godine, zvanično je nastalo preduzeće „IMMO CENTAR NEKRETNINE“ d.o.o. Sedište firme nalazi se u Novom Sadu, u neposrednoj blizini SPENS-a, Opštinskog suda i strogog centar grada, u ulici Pavla Simića br.6.
Za veoma kratak period postali smo jedni od vodećih lidera na novosadskom tržištu nekretnina i to pre svega zahvaljujući višegodišnjem iskustvu zaposlenih.
2011. godine započinjemo gradnju našeg prvog objekta u ulici Ilariona Ruvarca broj.7.
2012. godine započet je objekat u Subotičkoj ulici broj 33.
Krajem 2013. godine i početkom 2014. godine odlučujemo se za izgradnju dva objekta u Romanijskoj ulici na brojevima 32 i 32A.
2015. godine izabrali smo Novo Naselje kao idealnu lokaciju za izgradnju dva porodično stambena objekta u ulici Slobodana Selenića na brojevima 11 i 11A.
Krajem 2016. godine i početkom 2017. godine počinjemo sa izgradnjom luksuzne urbane vile na adresi Jovana Hranilovića na brojevima 19 i 19B.
2018. godine neposredna blizina poznatog stambenog kompleksa „Lipov gaj“ postala je naša nova lokacija za izgradnju pet porodično stambenih objekata u nizu, visokog nivoa privatnosti i udobnosti življenja u ulici Miodraga Petrovića Čkalje od broja 16 do broja 20.
2020. pristupamo izgradnji tri luksuzne vile "IMMO LUXURY LIVING". Nalaze se na Novom Naselju u veoma mirnoj i tihoj ulici bez gradske buke i gužve, a koje će Vam omogućiti sasvim drugačiji način življenja u Novom Sadu.

Svi navedeni objekti su završeni u predviđenom roku, useljeni i uknjiženi. Fotografije objekata možete pogledati u delu “Mi gradimo”.
Pored izgradnje objekata naše poslovanje se zasniva i na: posredovanju u izdavanju i kupoprodaju nepokretnosti (stanova, kuća, vila, lokala, poslovnih objekata, placeva, industrijskog zemljišta...) pod tim podrazumevamo:
  • Prikupljanje zahteva za iznajmljivanje, prodaju i kupovinu nekretnina
  • Procena vrednosti svake nekretnine
  • Prezentovanje aktuelnih nekretnina
  • Oglašavanje u različitim medijima i na svim relevantnim sajtovima koji su vezani za nekretnine
  • Razgledanje i fotografisanje nepokretnosti na terenu
  • Pronalaženje zakupaca i kupaca i poslovno pregovaranje
  • Advokatska kontrola, kontrola Javnih beležnika pravovaljanosti dokumentacije svake nepokretnosti
  • Izrada ugovora o zakupu i kupoprodajnih ugovora
  • Saradnja sa vodećim poslovnim bankama, kao i ishodovanje projektne dokumentacije, projektovanje i legalizacije objekata.

Svakim danom, sa razvojem firme raste i broj klijenata koji su koristeći naše usluge zadovoljili svoje potrebe vezane za poslove sa nekretninama.


PODACI O FIRMI:

Naziv: IMMO CENTAR TEAM NEKRETNINE
Telefoni: 062/66-18-22
Matični broj: 66283798 Adresa Novi Sad, Pavla Simića 6
PIB: 112686560 e-mail: nekretnine@immo-centar.com
Reg.br. 1383 Osnivač firme Karolina Vujadinović-Jovičić
web: www.immo-centar.com
Podaci o agenciji